Una pel·lícula d'aventures i un thriller polític, novetats als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Fotograma de 'La sombra del poder'

Fotograma de 'La sombra del poder'

Russel Crowe acompanyat de Ben Affleck torna a les sales de la ciutat amb l'estrena aquest divendres de 'La sombra del poder', l'adaptació cinematogràfica d'una sèrie de la BBC. 'La montaña embrujada', film d'acció i aventures i produïda per la factoria Disney, és l'altra novetat de la cartellera. Cinesa Sant Cugat i Yelmo Sant Cugat projectaran les dues estrenes a partir d'aquest divendres.

Rusell Crowe encarna Cal McAffrey, un periodista encarregat d'investigar un tiroteig per un diari en crisi. Ben Affleck interpreta el congressista Stephen Collins, sospitós d'un escàndol i antic company d'universitat de McAffrey. Aquest és el punt de partida d'un thriller polític ple de ritme.

Una altra adaptació, en aquest cas d'un serial dels anys 70, 'La montaña embrujada', explica les peripècies de dos joves que tenen poders sobrenaturals i que emprenen un viatge cap a una muntanya de Nevada per resoldre un important misteri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.