Els escriptors Enric Larreula, Monika Klose i Marta Balaguer signaran llibres a la parada del Pati de Llibres


  • Comparteix:

Els autors dedicaran personalment els llibres als més petits

Els autors dedicaran personalment els llibres als més petits

Els escriptors Marta Balaguer, Monika Klose i Enric Larreula, entre altres, signen llibres per Sant Jordi aquest dijous a la plaça d'Octavià. La llibreria Pati de Llibres també ha convocat diversos autors de contes infantils, que firmaran llibres al migdia i a les cinc i les sis de la tarda.

La il·lustradora del llibre 'Vet aquí un pèl' i guardonada amb el Premi de la Crítica Serra d'Or de Literatura infantil 2009, Marta Balaguer, signarà a partir de migdia el seu nou llibre 'Vet aquí la Rita', que ha confeccionat juntament amb Cristina Losantos.

Balaguer ha explicat a Cugat.cat el contingut d'aquest nou llibre que està dedicat als més petits de la casa.

Marta Balaguer

En aquest cas només faig de guionista i la dibuixant és la Cristina Losantos. És un llibre que recull les històries de la Rita Pinyada.



Rebeca Luciani, que ha escrit 'Busco una mare', i Mariona Cabassa, autora del 'Llibre per contar i comptar', també firmaran llibres a la mateixa hora.

Serà la primera diada de Sant Jordi per a Pati de Llibres. Diana Riba, una de les propietàries de la llibreria, ha explicat l'emoció que representa participar activament en una data tan assenyalada.

Diana Riba

Tot i que fa uns mesos que estem cansades per l'organització, ara ja fa una setmana que han començat l'emoció i els nervis



A les cinc de la tarda, la plaça del Monestir acollirà l'autora de l'àlbum il·lustrat 'El oso y el cuervo', Monika Klose. També dedicaran llibres els escriptors Xavier Salomó, Meritxell Martí i Ulrike Müller.

Una hora més tard, els escriptors Enric Larreula i Mònica Muñoz signaran les seves obres als més petits.

Per tancar la diada, la narradora de contes Anna Font explicarà la llegenda de Sant Jordi al pati de la llibreria i ensenyarà als nens i nenes com crear una titella per a cada personatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.