Ple al Teatre-Auditori en la Cantata dels CEIP de la ciutat


  • Comparteix:

400 alumnes de segon de primària dels 10 CEIP de la ciutat han participat aquest matí en la 6a edició de la Cantata. La iniciativa, organitzada pels mestres de música dels centres educatius, pretén educar a través de la música i el cant. El públic, que omplia totes les localitats, ha gaudit de set peces que enguany tractaven sobre els animals i la natura.

La 6a edició de la Cantata ha omplert tots els seients del Teatre-Auditori i també ha omplert tot l'escenari amb 400 nens i nenes que han interpretat set cançons acompanyats de sis músics i dos narradors. Enguany els animals i el medi ambient han estat els eixos temàtics que ha girat aquesta iniciativa que forma part del Pla de Dinamització Educativa.

La mestra de música del CEIP Pins del Vallès, Cristina Felip, explica els objectius de la Cantata.

Cristina Felip

En aquesta cantata hem tractat sobre els animals i el medi ambient. A més, molts nens no tornaran a cantar en un teatre com aquest.


Els mestres de música dels centres són els encarregats de decidir el repertori i coordinar la iniciativa que rep el suport de l'Ajuntament i del Centre de Recursos Pedagògics de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.