Ple absolut en el 'Concert de Sant Jordi' de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat


  • Comparteix:

Un any més el públic de Sant Cugat assisteix fidelment al concert que l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ofereix en motiu de la diada de Sant Jordi. Enguany s'han interpretat peces de Joseph Hyden i també d'autors catalans com Isaac Albéniz i Salvador Brotons. L'orquestra ha comptat també amb la col·laboració del violinista Gerard Claret, el Cor Infantil i Juvenil Sant Cugat i la Coral de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

En la primera part del concert, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha interpretat per primera vegada a Catalunya el 'Concert per a violí i orquestra op. 67', de Salvador Brotons, que ha comptat amb l'especial col·laboració del violinista andorrà, Gerard Claret.

En aquest 'Concert de Sant Jordi' també s'ha volgut commemorar el centenari de la mort del compositor Isaac Albéniz amb la interpretació de la suite 'Catalonia'.

Per finalitzar el concert, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha comptat amb la col·laboració del Cor Infantil i Juvenil Sant Cugat i la Coral de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, per interpretar 'Welcome Ode' de l'anglès Benjamin Britten, una peça que parla de la joventut i de l'amor.

Tot i no tenir bisos preparats, els incansables aplaudiments del públic, han fet que l'orquestra, el cor i la coral repetissin el final d'aquesta darrera peça del concert.

Al sortir de l'espesctacle, el públic s'ha mostrat satisfet del concert.

Públic

Ha estat un concert diferent però molt bonic. / Fantàstic, el violinista ho ha fet molt bé. / Molt interessant i el final ha estat una epopeia de sons. / Ens ha agradat molt com cada any.


La música continua el proper divendres al Teatre-Auditori amb l'òpera 'Don Giovanni' interpretada per l'Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.