El cicle Mou-te s'estrena a ritme de reggae


Temes relacionats

El cicle musical 'Mou-te' dobla la participació a la tercera edició (28/mar/09)


  • Comparteix:

El grup de reggae Shakti I&I ha donat aquest divendres el tret de sortida a la tercera edició del cicle musical Mou-te. El concert ha reunit una setantena de persones al Casal Cultural de Mira-sol.

El reggae és el segell distintiu de Shakti I&I, un grup format per la veu de Maxx i sis músics, alguns d'ells vinguts de l'Argentina i el Camerun. Hi destaca el baixista santcugatenc Joan Martos i el bateria Toni Capel, que va formar part del grup Roots Generator, una de les bandes pioneres del reggae a l'Estat espanyol en la dècada dels 90.

L'actuació d'aquest divendres és el primer dels concerts de primavera del cicle Mou-te, que organitza Cugat.cat i l'Ajuntament. Enguany destaca la divisió del cicle en dos periodes, primavera i tardor, i la participació de dos grups de fora de la ciutat.

El proper concert del cicle Mou-te serà el divendres 8 de maig i anirà a càrrec dels Old Wilson.



  • Comparteix:

COMENTARIS

FASCIANTE COMO SUENA ESTE GRUPO. TENGO EL GUSTO DE CONOCER AL BATERISTA TONY Y SU PROFESIONALISMO, ASI TAMBIEN COMO A MAX, Y SU EXTRAORDINARIA SENSIBILIDAD Y SIMPATIA. DESDE ARGENTINA..ADELANTE CHICOS!!!

GRACI. Enviat el 27/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.