Un concert amb set sopranos recaptarà fons per a la Fundació Josep Carreras


  • Comparteix:

Set sopranos de reconegut prestigi actuaran a Sant Cugat en un concert solidari per recaptar fons contra la leucèmia per a la Fundació Josep Carreras. L'actuació, organitzada per Joan Carles Alayo, Francesca Roig i Camerata Sant Cugat, també comptarà amb la presència de la Camerata Coral Sant Cugat i la Polifònica de Vilafranca. La cita és el 5 de juliol a partir de les set al Teatre-Auditori. L'entrada té un preu de 20 euros.

El concert 'Sopranos' és un memorial a Anna Maria Gil, desapareguda l'any passat a causa de la leucèmia, i neix de la iniciativa personal de Joan Carles Alayo, marit de Gil. A banda de l'esperit solidari, Alayo destaca la part artística de l'espectacle.

Joan Carles Alayo

Artísticament és una aposta que mai s'ha fet a Sant Cugat. Ja veurem quina resposta tenim.



Les entrades del concert, que tindrà lloc al juliol, es poden aconseguir a la Casa de Cultura, al Club Muntanyenc i al servei de telentrades de Caixa Catalunya. La iniciativa té la col·laboració de l'Ajuntament, el Teatre-Auditori i el Club Muntanyenc. El cartell de difusió del concert, l' ha dissenyat especialment per a l'ocasió l'artista santcugatenca Maria Fabre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.