El film 'Niwemang' arriba aquest dijous a Sant Cugat


  • Comparteix:

Niwemang plasma la situació del Kurdistan iraquià

Niwemang plasma la situació del Kurdistan iraquià

El film 'Niwemang', 'Media luna' en castellà, de Bahman Ghobadi, arriba aquest dijous al cicle de cinema d'autor. La pel·lícula explica la història d'un músic que viatja per actuar al Kurdistan iraquià. La intenció del film és plasmar la situació actual del país i denunciar les desigualtats que pateixen les dones. 'Niwemang' es pot veure en doble sessió, a dos quarts de vuit i a les deu, als cinemes Cinesa.

'Niwemang' és la història d'un músic que obté el permís per actuar al Kurdistan iraquià. El protagonista emprèn un viatge pel país durant el qual reuneix els seus fills i intenta convèncer una cantant exiliada perquè actuiï tot i que, a causa de la situació de la dona al Kurdistan, no pot cantar en públic.

'Niwemang' ha estat premiada arreu del món per aportar un nou punt de vista al conflicte ètnic. El film es pot veure en doble sessió als cinemes Cinesa i l'entrada val tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.