Patrícia Gabancho: 'Amb la independència de Catalunya se solucionarien molts problemes'


  • Comparteix:

L'escriptora Patrícia Gabancho assegura que 'amb la independència de Catalunya se solucionarien molts problemes que en aquests moments no tenen solució'. Gabancho ha presentat el seu darrer llibre 'Crònica de la Independència' al Terra Dolça aquest dimecres al vespre. L'obra projecta una situació hipotètica en què l'any 2010 Catalunya esdevé independent.

Nascuda a Buenos Aires però resident a Catalunya des del 1974, Patricia Gabancho embarca el lector en una aventura totalment versemblant, amb escenaris i personatges molt propers a la realitat. El conseller Antoni Castells es veu obligat a dimitir en no obtenir un bon resultat en el finançament i un recuperat Miquel Roca proclama la independència de Catalunya.

Gabancho ha explicat que amb aquest llibre vol demostrar com la independència és democràtica, pacífica i possible i que els catalans s'han de treure complexos i pors de sobre. L'escriptora també ha demanat decisió i risc als polítics de Catalunya i que els catalans deixin de treballar per als altres i ho facin per a ells mateixos.

Patricia Gabancho

Amb la independència solucionaríem molts problemes que ara no tenen solució. No ens podem permetre com a país 100 anys més gastant energies discutint.




El Terra Dolça ha acollit la presentació del llibre aquest dimecres al vespre davant una trentena de persones.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amb aquest vídeo, m'heu fet entrar moltes ganes de llegir el llibre. Enhorabona!

Marta. Enviat el 30/abr/09


Si els nostres polítics palessin tan clar... el problema es que tenim uns líders que fan pena i que només saben plorar... patètic!

Xandri. Enviat el 30/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.