El grup Tr3sC organitza un recorregut per les galeries d'art de Sant Cugat


  • Comparteix:

El recorregut passarà per les diverses galeries de Sant Cugat

El recorregut passarà per les diverses galeries de Sant Cugat

El grup de cultura Tr3sC i les Associacions de Galeries d'Art de Catalunya organitzen un recorregut per les sales d'exposicions de la nostra ciutat durant la Nit dels Museus i Galeries d'Art del 16 de maig. Els socis del Tr3sC visitaran diferents exposicions amb el galerista i el director de cada galeria, i podran gaudir de descomptes en l'adquisició d'obres d'art. Aquest acte vol donar a conèixer les galeries d'art de Catalunya i enriquir el patrimoni cultural.

L'activitat és gratuïta per als socis del Tr3sC, que s'han d'inscriure a través de l'entitat. El recorregut passarà per totes les galeries de la nostra ciutat excepte els estudis Ferran Martí i Lluís Ribas.

El secretari de les Associacions de Galeries d'Art de Catalunya i director de Canals Galeria d'Art, Josep Canals, explica quin és l'objectiu d'aquesta activitat.

Josep Canals

Les galeries d'art hem considerat que el món de cultura participés perquè enriquirà el patrimoni cultural del país i ajudarà les galeries en moments difícils.




El Tr3sC és un club de cultura que inclou descomptes en teatre, cinema i llibres i, per primera vegada, fa una activitat conjunta amb les Associacions de Galeries d'Art de Catalunya. D'aquesta manera, les galeries pretenen que el públic que consumeix cultura s'acosti al món de l'art visual i pictòric.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.