El pont de maig redueix la participació a les visites teatralitzades del Monestir


  • Comparteix:

Les visites dramatitzades del Monestir de Sant Cugat han notat aquest dissabte el pont de maig. Només una desena de persones han assistit a l'acte, la majoria vingudes de la ciutat de Barcelona. Segons els organitzadors, normalment la iniciativa té una acollida molt superior.

Quatre actors del grup Mira-sol Teatre interpreten monjos medievals i l'arquitecte del claustre per explicar el significat dels capitells del Monestir. La visita pretén fer assequible a tots els públics la història medieval de la ciutat. El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, assegura que la fórmula és divulgació i diversió en un sol espectacle.

Lluís Campins

És una proposta que té èxit. Té un punt de paròdia que la fa divertida i alguns personatges estan presentats amb una clau molt humorística.


El Monestir de Sant Cugat està satisfet de l'afluència de públic a les visites teatralitzades, que normalment es troba entre les 20 i 40 persones. Malgrat això, el pont de maig ha afectat la participació d'aquest dissabte, que no ha superat la desena de persones. La majoria dels assistents han estat vinguts de Barcelona i han aprofitat el dia per conèixer el Monestir i passejar per la nostra ciutat.

Públic

El toc de teatre facilita i fa més assequible entrar en el món de l'arquitectura i de l'època en què es va construir el Monestir. / Coneixes molt millor el disseny del claustre.







Les visites dramatitzades del Monestir es fan el primer dissabte de cada mes i l'entrada val 2,10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.