Sant Cugat Actiu acollirà un aparador artístic gràcies a Firart


Temes relacionats

La 10a mostra Sant Cugat Actiu prescindeix de la carpa i es transforma en una fira de carrer (25/mar/09)


  • Comparteix:

Firart s'instal·larà al costat de la Muralla durant la mostra

Firart s'instal·larà al costat de la Muralla durant la mostra

Firart se sumarà el proper cap de setmana a les activitats emmarcades a la desena mostra Sant Cugat Actiu. L'exposició i venda de les obres d'art se situarà al carrer de la Torre, al costat de la muralla del Monestir. L'associació ha ajornat la mostra prevista per a aquest diumenge passat per tal de participar al Sant Cugat Actiu.

Els artistes associats de Firart han participat a totes les edicions de la mostra de comerç, indústria i serveis de Sant Cugat. La presidenta de l'entitat, Imma Pueyo, assegura que Sant Cugat Actiu permet donar a conèixer la vida cultural i artística de la ciutat.

Imma Pueyo

Com sempre participarem al Sant Cugat Actiu perquè creiem que és una unió de grups, entitats i comerços que potencia les activitats de la ciutat. Els artistes formen part d'aquest fet cultural que es promou.










Firart ha substituït així la mostra al carrer prevista per aquest primer diumenge de maig per la participació als actes de Sant Cugat Actiu. A més, l'entitat santcugatenca ja està preparant la 15a mostra Firart, que se celebrarà el diumenge 17 de maig i reunirà artistes vinguts de diferents punts de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.