L'estrena nacional de l'últim muntatge de Flotats és un dels plats forts de la nova programació del Teatre-auditori


  • Comparteix:

Imatge de l'obra París 1940, que Flotats estrenarà a Sant Cugat

Imatge de l'obra París 1940, que Flotats estrenarà a Sant Cugat

L'estrena a Catalunya de l'obra 'París 1940', sota la direcció de Josep Maria Flotats, és un dels atractius de la programació d'aquest trimestre del Teatre-auditori. Dotze espectacles completen l'oferta amb propostes teatrals com Teatre de Guerrilla, música de Lluís Llach i el tradicional concert de Sant Jordi i la dansa del ballet de Cristina Hoyos.

Josep Maria Flotats ha triat Sant Cugat per fer l'estrena a Catalunya de la seva obra 'París 1940', una obra que convida a reflexionar sobre el propi món del teatre. La representació, estrenada a Madrid l'any passat, pujarà a l'escenari del Teatre-auditori el 30 de maig. Segons ha explicat la directora del Centre Cultural, Àngels Seix, Flotats ha fet una versió renovada de 'Tot assajant Dom Juan':

Àngels Seix

Aquesta és una obra que fa uns quants anys es va portar al Poliorama en català


La mateixa reflexió, però amb un estil totalment diferent, és la proposta de Teatre de Guerrilla amb la seva obra 'El Directe'. Els tres components del grup teatral parteixen de si mateixos per mostrar amb ironia les ridiculeses que envolten el món de la faràndula.

Completa l'oferta d'aquest trimestre 'L'habitació del nen' amb la santcugatenca Emma Vilarasau; 'Madame et Monsieur' de la Companyia de Leandre-Claire, i 'Celobert' de David Hare sota la direcció de Ferran Madico.

Pel que a la música; Lluís Llach porta el seu últim treball 'Jocs', mentre que l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat vol sorprendre el públic la festivitat de Sant Jordi amb un concert sota el títol de 'Simfònica espectacular'. Segons ha explicat el director de l'Orquestra, Josep Ferrer, es tracta de combinar compositors catalans actuals, amb música del segle XX, i engrescar-hi , a més, el públic jove:

Josep Ferrer

Aquest concert l'acabarem amb la participaió de nois i noies de corals de la ciutat


La música de cambra també té el seu espai en la programació d'aquest trimestre, a més de l'òpera amb 'Lucia di Lammemoor' de Donizetti. Finalment, la dansa arriba amb el ballet de Cristina Hoyos i el seu espectacle 'Tierra Adentro'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.