Pati de Llibres organitza lectures de contes d'arreu d'Europa


  • Comparteix:

Interior del Pati de llibres

Interior del Pati de llibres

La llibreria infantil i juvenil Pati de Llibres organitza lectures de contes en diverses llengües europees cada dijous d'aquest mes. A banda, la llibreria proposa una xerrada on una especialista explicarà la millor manera perquè el nens deixin d'utilitzar bolquers. Dues nits de contes completen les activitats d'aquest mes.

Pati de Llibres ha organitzat un mes de maig on el conte és el protagonista. Aquest dissabte, a partir de les dotze del migdia, l'escriptora Mireia Muñoz narrarà tres contes protagonitzats per estels. A finals de mes tornen els contes amb 'Una nit bestial' amb l'escriptora Meritxell Martí i l'il·lustrador Xavier Salomó.

Aquest dijous arranca la sèrie 'Contes d'arreu d'Europa' que cada dijous mares de diversos països europeus narraran contes en la seva llengua. Aquesta setmana és el torn de la llengua italiana. La responsable de la llibreria, Sònia Gómez, explica com neix la iniciativa.

Sònia Gómez

Un grup de mares europees ens van proposar fer aquesta ttrobada per llegir contes. Ara veurem si té bona acollida.


El tercer dissabte de mes a partir de les dotze del migdia, una xerrada a càrrec de la psicòloga santcugatenca Florencia Scarpato oferirà a pares i mares les claus perquè els més petis deixin d'utilitzar bolquers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.