L'òpera de 'Don Giovanni' arriba aquest divendres a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acollirà l'òpera de 'Don Giovanni'

El Teatre-Auditori acollirà l'òpera de 'Don Giovanni'

L'òpera 'Don Giovanni' arriba avui a Sant Cugat de la mà del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i la Orquestra Simfònica del Vallès. L'espectacle, que és una de les obrés més conegudes de Mozart, tindrà lloc a les nou del vespre al Teatre-Auditori.

'Don Giovanni' es va estrenar l'any 1834 al Teatre Nostic de Praga i va néixer fruit de la gran admiració que va suscitar una òpera de Mozart anomenada 'Le nozze di Figaro'. En aquell moment, Mozart va ser convidat a compondre una altra òpera, on el tema principal va ser la història del llibertí Don Juan Tenorio, que va ser musicat en poc temps.

El crític musical Jordi Madaleno ha mostrat la seva admiració per aquesta òpera durant la xerrada 'Parlem de Don Giovanni'.

Jordi Madaleno

És de les operes claus de la història de l'òpera. És coneguda i universal pel tractament que fa del seu personatge principal.




'Don Giovanni' va ser l'única òpera que es va representar amb regularitat durant el segle XIX pel seu gran apropament a l'esperit romàntic.

Les entrades per a 'Don Giovanni' tenen un preu de 48 euros i estan gairebé exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.