Marta Angelat participarà en un concert benèfic a favor de persones amb pluridiscapacitat


  • Comparteix:

L'actriu santcugatenca Marta Angelat

L'actriu santcugatenca Marta Angelat

L'actriu santcugatenca Marta Angelat participarà al concert benèfic 'Mou-te pels Quiets' el mes vinent. Es tracta d'un espectacle basat en els textos del llibre 'Quiet' on el periodista Màrius Serra narra els set primer anys de la vida del seu fill, afectat d'una encefalopatia. El concert comptarà amb la presència de cantants, periodistes i actors que interpretaran les cançons i les lectures.

La sala gran de l'Auditori Nacional de Catalunya acollirà el 14 de juny el concert benèfic 'Mou-te pels quiets', una iniciativa que preten recaptar fons per les fundacions Nexe i Guimbarda, dedicades a l'atenció als pluridiscapacitats.

Diverses personalitats llegiran fragments del llibre de Màrius Serra, que aniràn acompanyades per les actuacions musicals de Nina, Pau Riba i Els Pets, entre d'altres i l'humor de Tricicle.

La santcugatenca Marta Angelat hi posarà el seu gra de sorra amb alguna de les lectures i ha aclarit que l'objectiu, a més de recaptar fons, és que la gent passi una bona estona.

Marta Angelat

Es pretén que sigui un acte lúdic i que la gent es diverteixi.



La llibreria Bertran de Barcelona exposarà a partir del 28 de maig un recull de fotografies on apareixen els participants d'aquesta iniciativa solidària tots amb cadires de rodes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.