'Don Giovanni' omple el Teatre-Auditori en una nit d'òpera de Mozart


  • Comparteix:

El Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès han omplert el Teatre-Auditori de música de Mozart amb 'Don Giovanni'. Aquesta òpera que narra la història del llibertí que allà on anava seduïa dones per deixarles plantades a totes és una de les obres més famoses de Mozart.

Una vegada més, el públic de Sant Cugat no ha faltat a la cita amb l'òpera al Teatre-Auditori. Com és habitual, s'han venut totes les entrades disponibles i el públic ha sortit content de l'espectacle. Es tracta d'un muntatge amb una escenografia austera basada en la foscor i el joc de llums, per donar intensitat en escenes concretes.

Segons la presidenta del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i directora artística de l'espectacle, Mirna Lacambra, és una escenografia especial que està agradant molt al públic.

Mirna Lacambra

Tot és molt negre però es juga molt amb la llum i amb unes estàtues. Queda molt interessant i està agradant molt al públic.


L'òpera ha constat de dos actes i ha estat en el segon on s'han pogut veure les àries i els duets més importants. Cal destacar l'actuació de les tres sopranos protagonistes, Maribel Ortega, Tanya Duran i Montserrat Martí. Totes elles han estat molt aplaudides per part del públic. En finalitzar l'espectacle, els espectadors només han tingut bones paraules per l'òpera.

Públic

Ha estat molt bé, el canvi de colors i les escales. / Molt bonic, molt innovador i molt ben presentat. / M'agrada molt Mirna Lacambra.






Divendres vinent, el Teatre-Auditori canvia l'òpera per la màgia, ja que arriben per segona vegada 'Els amics del Mag Lari'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.