Alumnes del Taller de Cinema de TorreBlanca estrenen avui el curtmetratge 'Kan Sèsam'


  • Comparteix:

Fotograma del curtmetratge 'Kan Sèsam'

Fotograma del curtmetratge 'Kan Sèsam'

Els alumnes del Taller de Cinema del Casal de Joves TorreBlanca estrenen avui el curtmetratge 'Kan Sèsam'. Els estudiants han escrit, dirigit, rodat, interpretat i muntat aquesta filmació de ficció, que es presentarà a la sala annexa del Casal a les vuit del vespre. El curt explica la història d'uns okupes que, un cop desallotjats d'un habitatge, s'instal·len en una casa on comencen a passar fenòmens estranys.

L'objectiu d'aquesta 3a edició del Taller de Cinema del Casal de Joves TorreBlanca és que els joves descobreixin l'ofici del cinema de forma pràctica. Un cop s'hagi visionat el curtmetratge en aquest espai de la ciutat, la idea és presentar-lo a diversos festivals de cinema i televisions locals del país.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, valora 'molt positivament' la projecció del curt i considera que tots els integrants 'han trobat el seu rol' dins la filmació. Salat ha destacat la feina i l'esforç dels joves per crear aquest projecte.

Esther Salat

Valorem tota la feina que han fet fins ara: aquest treball és més que un curtmetratge. El grup de joves ha trobat el seu interès per participar en aquest projecte.




L'estrena, que es farà en pantalla gran a la sala annexa del Casal, és oberta a tothom. L'entrada és lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.