'Ángeles y demonios' porta els Illuminati als cines locals


  • Comparteix:

Cartell d'una de les estrenes

Cartell d'una de les estrenes

El professor de simbologia religiosa i protagonista del 'El codi Da Vinci', Robert Langdon, torna a cobrar vida al cinema amb 'Ángeles y demonios', de la mà de Tom Hanks i Ron Howard. L'altra estrena és 'Puños de asfalto', un drama urbà que presenta el jove actor Channing Tatum.

Després de 'El codi Da Vinci', Robert Langdon torna a deixar Harvard per viatjar, en aquesta ocasió, a Roma per seguir la petjada dels Illuminati. Ewan McGregor és el company de Tom Hanks a 'Ángeles y demonios', que arriba a la cartellera amb molts mesos de retard.

Aquest títol es pot veure als dos cinemes de la ciutat, mentre que 'Puños de asfalto' només es projecta a Yelmo Cineplex. El film parla del somni americà d'un jove que es trasllada a Nova York per allunyar-se de la marginalitat.

A Cinesa, dins el Cicle de cinema d'Autor es pot veure 'L'heure d'été' amb Juliette Binoche. Les projeccions seran a dos quarts de vuit i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.