Caixa Penedès aporta 30.000 euros per la difusió de la Biennal Mostra d'Art Contemporani Català


  • Comparteix:

Caixa Penedès patrocinarà amb 30.000 euros les activitats d'aquest any de la Biennal Mostra d'Art Contemporani Català, organitzada conjuntament per la Canals Galeria d'Art i l'Ajuntament. L'alcalde ha agraït el mecenatge d'empreses privades a una mostra itinerant que difon els joves artistes.

El director de mostra, Josep Canals, ha subratllat la bona acollida que està rebent aquesta tretzena edició de la Biennal, que coincideix amb el vint-i-cinquè aniversari d'aquesta exposició itinerant. Segons Canals, la mostra juga un paper indispensable per donar a conèixer els artistes joves d'arreu de Catalunya i a l'exterior. Canals ha afegit que la Biennal ha de donar un gran salt els pròxims anys:

Josep Canals



Per la seva part, el cap de l'Obra Social de Caixa Penedès, Josep Francesc Cortés, ha destacat la feina de difusió d'artistes catalans i l'èxit que està aconseguint la Biennal, amb una mostra artística molt rica i diversa. Cortés explica perquè han volgut contribuir amb la Biennal:

Josep Francesc Cortés



Finalment, l'alcalde ha subratllat que iniciatives com la Biennal, impulsades conjuntament per l'administració i la iniciativa privada, són la millor forma per fomentar l'art. Lluís Recoder ha afegit que cal el suport d'empreses privades per poder dur a terme aquestes activitats. Recoder ha assegurat que, sovint, és molt difícil promoure activitats culturals fora de Barcelona, i per això ha agraït especialment aquest patrocini.

Caixa Penedès ja va patrocinar la primera part d'aquesta tretzena Biennal, i ha renovat el seu acord de col·laboració, coincidint amb la meitat del recorregut de la mostra itinerant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.