La Nit Bhangra apropa les danses tradicionals índies al Teatre la Unió


  • Comparteix:

Dosis d'interpretació, música i dansa es barregen per apropar la cultura hindú als santcugatencs. L'espectacle, Chak Dee, s'ha estrenat aquest divendres al teatre la Unió amb èxit de públic.

La història, el viatge de Raju, es converteix en el pretext per apropar els santcugatencs les danses tradicionals índies. El fil conductor de l'obra és la història d'un jove indi que comença un nou camí per retrobar-se a ell mateix. Més de 15 persones pugen dalt l'escenari del Teatre la Unió entre ballarins, intèrprets i artistes convidats per transmetre aquesta cultura.

El director de l'obra, Sat Atma, explica un dels trets més importants de l'obra.

Sat Atma

L'obra és lúdica però té la seva part creativa. És una història basada en la filosofia de vida social de l'Índia. No està pensada perquè sigui comercial.


La lectura en directe també ha estat un dels trets característics de la proposta. El repartiment s'ha caracteritzat per la multiculturalitat dels seus integrants,ciutadans d'occident que interpreten les arrels d'Orient per compartir-ho amb persones que no coneixen l'Índia.

Sat Atma explica quin és secret d'aquestes danses

Sat Atma

Les danses tenen d'especial el seu origen. Parlem de la filosofia hinduista que es relaciona amb els Déus i, per tant, ens parla d'una altra energia.


Unes 150 persones han pogut viatjar per una nit a Orient. La propera actuació de la companyia serà el cap de setmana del 5 i 6 de juny a Gandia






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.