El Mag Lari i els seus amics surten ovacionats del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un públic format per totes les edats ha omplert el Teatre-Auditori de gom a gom per poder presenciar la professionalitat de tres mags molts amics del Mag Lari. Sota el títol de 'Els Amics del Mag Lari II', el Mag Edgar, Inés i Jorge Blass han despertat les il·lusions de tots els presents. Objectes que apareixen del no res, espases que travessen caixes amb persones a dins i pensaments que s'endevinen, són alguns dels números que han deixat la boca oberta dels espectadors.

El mag Lari, ha exercit en aquesta ocasió de mestre de cerimònies, i ho ha fet comptant amb la complicitat del públic santcugatenc que tant l'admira. El mag Lari, per exemple, ha sorprès els espectadors amb un número on ha foradat amb paraigües una caixa de cartró que contenia dins el seu ajudant.

El mag Lari ha explicat perquè el Teatre-Auditori és el seu escenari per excel·lència.

Mag Lari

Aquest és el teatre de Catalunya on em fan més cas, aquí tinc la millor rebuda.


El Mag Edgar, de la seva banda, ha ofert uns jocs d'il·lusionisme amb caixes i espases de tota mena. Mentre que Inés, una maga de Granada, ha impressionat els espectadors amb un número d'ombres xineses i amb un joc on el públic ha tingut un gran protagonisme. El madrileny Jorge Blass, considerat a Las Vegas com el talent més prometedor, ha fet aparèixer cartes de les seves mans i ha creat tota mena de jocs il·lusionistes que han estat molt ovacionats.

El públic ha explicat en acabar l'espectacle què ha estat el millor de la gala.

Públic

Molt bonic, tots molt bé, però el millor el Mag Lari. / Ha estat fantàstic. / Per mi, el millor mag ha estat el Jorge Blass. / Jo em quedo amb el Mag Lari i les seves bromes.



Al final del muntatge mil trossos de paper brillant han inundat la sala del Teatre-Auditori.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.