El Casal del Barri de l'avinguda de Cerdanyola munta una exposició sobre els refugiats afganesos


  • Comparteix:

L'Ateneu-Casal del Barri de l'avinguda de Cerdanyola exposa una mostra sobre els refugiats afganesos que permet descobrir la situació social actual que es viu a l'Afganistan després de l'inici dels bombardejos de les tropes aliades. L'exposició pretén que la situació al país no caigui en l'oblit i se segueixi donant suport als refugiats afganesos.

Fins a principis de maig es pot visitar aquesta exposició que cedeix l'ONG Acció Solidària-IGMAN i que és fruït de l'experiència acumulada per aquesta organització en l'ajuda als refugiats. La mostra, titulada 'Afganesos: de l'oblit a la memòria', ofereix una col·lecció itinerant de vint fotografies en color que reflecteix la situació social dels afganesos després de 20 anys de guerra i un milió i mig de morts.

Una de les organitzadores explica com la mostra convida a la reflexió:

Organitzadora de l'exposició

A l'exposició h ha fotografies que dibuixen la vida social i econòmica de l'Afganistan


L'organització d'aquesta mostra s'inclou dins la campanya 'Ajudem els refugiats afganesos', que ha engegat l'equip d'Acció Solidària-IGMAN. L'ONG també ha engegat iniciatives d'aquest tipus a Bòsnia, Croàcia, Txetxènia, Ruanda i Kosovo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.