Dues llibreries locals presenten conjuntament els llibres de Lluís Calvo, Francesc Garriga i Sam Abrams


  • Comparteix:

Dues llibreries de Sant Cugat han decidit donar un impuls a la poesia de la nostra ciutat amb la presentació conjunta de tres llibres de poetes molt vinculats a la ciutat. Es tracta dels llibres de Lluís Calvo, Francesc Garriga i Sam Abrams que es presentaran a 2/4 de 9 a la sala Be Bop.

Aquest iniciativa de les llibreries Paideia i Alexandria anirà a càrrec del també poeta santcugatenc Rudolf Häsler. Després de la seva presentació, els tres autors llegiran alguns poemes de les seves obres: en el cas de Lluís Calvo es tracta d' 'El buit i la medusa', Sam Abrams presentarà 'Into footnotes all their lust (tot el desig a peu de plana)' i 'Temps en blanc' serà l'obra de Francesc Garriga. Àlvar Masllorenç, de la llibreria Alexandria, ens explica perquè han triat aquests tres poetes.

Àlvar Masllorenç

El tema de la poesia tant Paideia com nosaltres el toquem més o menys tot l'any i el seguim amb interès


D'altra banda, Masllorenç considera que fer la presentació al Be Bop és una bona forma de promocionar la poesia d'una manera original.

Àlvar Masllorenç

Vàrem pensar que es podia oferir alguna cosa a la ciutat diferent del que és purament la presentació de llibres


El responsable de la llibreria Alexandria ha explicat que aquest és el començament d'una sèrie de col·laboracions entre els dos establiments. La presentació tindrà lloc demà a partir de 2/4 de 9 del vespre a l'espai Be Bop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.