Més de 100 alumnes protagonitzen el concert de final de curs del Centre Musical de Valldoreix


  • Comparteix:

Els alumnes, en plena interpretació

Els alumnes, en plena interpretació

El recital de final de curs del Centre Musical de Valldoreix, que s'ha celebrat aquest dissabte, ha comptat amb la participació de més d'un centenar d'alumnes del centre. L'acte ha comptat amb un primer concert a càrrec dels alumnes d'entre 4 i 6 anys. En el segon concert, els alumnes d'entre 7 i 21 anys han interpretat el seu repertori. Aquest espectacle ha posat punt i final amb la interpretació de temes d'artistes contemporanis internacionals com The Beatles i U2.

Sota el títol 'Vigileu que a Valldoreix...', els alumnes de sensibilització musical han interpretat el seu repertori en el primer concert de cloenda del curs.

En el segon concert, dues orquestres formades per alumnes d'entre 7 i 21 anys han interpretat bandes sonores de pel·lícules com 'James Bond' i 'La vida és bella', entre altres. L'espectacle ha comptat amb una segona part dedicada al cant coral i on els alumnes han interpretat temes d'artistes contemporanis com Bob Dylan, Peter Gabriel, Gossos i Sangtraït.

El concert ha comptat amb un públic que ha superat les 250 persones. El recital ha tingut lloc aquest dissabte en dues sessions, una a les 12 del migdia i l'altra a les set de la tarda a la Nau de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.