Èxit participatiu en la 19a Festa del Llibre Gegant


  • Comparteix:

La Festa del Llibre Gegant ha aplegat aquest diumenge centenars de nens i pares en la seva 19a edició. La plaça de Barcelona s'ha convertit en un gran taller a l'aire lliure on una trentena d'artistes gràfics han fet de les històries dels més petits dibuixos de gran format. Il·lustradors nordamericans, coreans, anglesos i santcugatencs s'han donat cita per crear les làmines que configuraran el Llibre Gegant d'enguany, que s'exposarà per la Festa Major.

Després de l'ajornament a causa de la pluja, fa unes setmanes, la 19a Festa del Llibre Gegant ha donat de nou aquest diumenge l'oportunitat als més petits d'il·lustrar les seves historietes. Estudiants de l'Escola d'Art municipal i artistes a títol propi de diferents indrets del món han estat els encarregats de plasmar les imatges de contes amb protagonistes com el Gegants de Sant Cugat i prínceps i princeses. El treball realitzat durant aquesta jornada quedarà exposat a la Biblioteca del Mil·lenari a partir de la Festa Major d'enguany.

Un dels il·lustradors de la Festa, Guillem Remisa, explica la dificultat de posar imatge als contes infantils.

Guillem Remisa

Has d'apendre a sintetitzar i visualitzar el conte que el nen t'explica, ja que en molts casos ho narra a la seva manera.


De la seva banda, la regidora de joventut, Esther Salat, ha valorat així la trobada d'enguany.

Esther Salat

La Festa del Llibre Gegant conserva l'esperit de poble. Els nens gaudeixen molt de la trobada, però no tant com els il·lustradors.



La iniciativa ha estat promoguda per l'Associació del Llibre Gegant de la ciutat i Caixa Sabadell. La festa s'emmarca dins els actes de la Quinzena de l'Art de Sant Cugat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.