'Música a l'estiu' aplega per primera vegada l'oferta musical de la ciutat fins al setembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Festival de Música de Cambra de 2006

Imatge d'arxiu del Festival de Música de Cambra de 2006

Més d'una trentena de propostes musicals ompliran Sant Cugat des de principis del mes vinent fins al setembre. El programa 'Música a l'estiu', que s'ha presentat aquest dilluns, aplega música clàssica, els concerts de Festa Major, actuacions al claustre, el 6è Curs de Cant Camerata i el darrer concert del cicle Mou-te Primavera de Cugat.cat i l'Ajuntament, entre altres iniciatives.

Les propostes musicals que s'oferien els estius a Sant Cugat s'han aplegat per primera vegada en un programa únic. Les Nits de Música clàssica al Claustre, els recitals del 6è Curs Internacional de Cant Sant Cugat i del 14è d'Interpretació de Lied, el concert de cloenda del Mou-te Primavera, ballades de sardanes, una trobada de cors organitzat per la coral La Lira i concerts per a jovent conformen aquesta oferta unificada.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, s'ha felicitat de la varietat i el nivell de la programació.


Xavier Escura

Estem molt satisfets de la graella completíssima i de la seva qualitat. Hi ha Nits del Claustre, música jove, tallers de dansa, etc.


Xavier Escura ha destacat actuacions d'artistes santcugatencs de primer nivell que actuaran en aquest cicle. És el cas de la soprano Júlia Farrés-Llongueras i la flautista Patrícia de No, que actuaran en les Nits al Claustre. La primera en un concert de piano i cant amb el pianista Stanislav Angelov i la flautista amb un trio conjuntament amb la viola de David Abrahamian i l'arpista Magdalena Barrera.

El programa 'Música a l'estiu' inclou també els concerts de Festa Major, però no se n'han donat les dades a l'espera de la roda premsa de presentació dels actes d'aquesta celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.