Manel presenta a Cugat.cat el seu primer disc, 'Els millors professors europeus'


  • Comparteix:

El grup barceloní Manel visitarà properament la nostra ciutat per sumar-se als actes de celebració del 20è aniversari de Promusa. Serà en un concert popular a la plaça del Centre Cultural el 20 de juny a les nou del vespre que compta amb la col·laboració de Cugat.cat. Dos dels components d'aquest grup amb aires folk i pop han explicat en una entrevista en exclusiva a Cugat.cat quin horitzó es marquen després de l'èxit del seu primer treball 'Els millors professors europeus'.

L'èxit ha sorprès els components del grup, que, un cop superada la fase de promoció del treball 'Els millors professors europeus', prefereixen dosificar el seu contacte amb els mitjans de comunicació i concentrar-se en els concerts i la preparació del seu segon disc. Un segon treball que tindrà un procés de gestació molt diferent al d''Els millors professors europeus', com ha explicat a Cugat.cat el cantant de Manel, Guillem Gisbert.

Guillem Gisbert

El primer disc el vam preparar amb molt de temps i sense que ningú ens preguntés pel segon treball. Ara serà diferent.




Els components de Manel, que actuaran a Sant Cugat el 20 de juny, es defineixen com un grup 'tímid' dalt de l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.