L'artista de Terrassa, Isabel Cortés, exposa a l'Espai Lluís Ribas


  • Comparteix:

Algunes de les obres d'Isabel Cortés que es poden veure a l'Espai Lluís Ribas

Algunes de les obres d'Isabel Cortés que es poden veure a l'Espai Lluís Ribas

L'Espai Lluís Ribas acull la primera exposició de la pintora Isabel Cortés. Els quadres de l'artista, formada a l'escola de Teresa Farrés, mostren una metàfora del pas del temps a través de les flors. La presentació d'Isabel Cortés respon a la voluntat de l'Espai de promocionar l'obra de joves artistes.

Circumstàncies personals van fer que Isabel Cortés s'iniciés en el món de la pintura fa poc temps. Terrassenca de 37 anys, va prendre lliçons de dibuix i pintura a l'estudi de Teresa Farrés. Després de llicenciar-se amb honors en Belles Arts, Cortés va deixar l'ofici familiar, per bolcar-se en els quadres.

Unes pintures que reflecteixen el pas del temps, la malenconia i l'oblit a través de colors vius i càlids. L'artista també varia el tamany natural de les flors per mostrar diferents etapes de la vida, tant en fons clars com foscos. Cortés ha reconegut que el seu bateig artístic està reflectit en la seva obra:

Isabel Cortés

Hi ha un contingut molt important del que és el naixement i del sorgir


Els experts reconeixen en Cortés una clara influència de la fotografia i el cinema i una especial predilecció per la seqüències fixes, que l'associen a artistes clàssics com Botticcelli. L'artista Lluís Ribas, propietari de la galeria, ha destacat la sinceritat del missatge de l'obra de Cortés:

Lluís Ribas

L'artista és una persona que pretén comunicar les seves emocions


Isabel Cortés, a l'igual que Jordi Prat, són pintors en exclusiva de l'Espai Lluís Ribas. Aquest contracte entra dins els plans de Ribas de promocionar joves artistes tant a nivell nacional com internacional. L'exposició de Cortés romandrà a l'Espai fins el 27 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.