L'ocupació dels espectacles del Teatre-Auditori supera el 80%, però cau sis punts respecte la temporada passada


Temes relacionats

Objectiu del Teatre-Auditori: superar el 70% d'ocupació en els espectacles de la temporada (16/set/08)

El Teatre-Auditori guanya 10.000 espectadors en un any (10/jun/08)


  • Comparteix:

Cartell d'agraïment del Teatre-Auditori

Cartell d'agraïment del Teatre-Auditori

La darrera temporada del Teatre-Auditori ha aconseguit una mitjana d'ocupació del 80%, sis punts percentuals menys que la temporada anterior. Tot i això, els responsables fan un balanç positiu de les dades, ja que s'han superat els 37.000 espectadors en 67 funcions. Aquestes dades suposen una mitjana de 40 espectadors menys per muntatge.

El cantautor Joan Manuel Serrat ha estat l'encarregat de tancar aquest cap de setmana la temporada 2008-2009 i els actes de celebració del 15è aniversari del Teatre-Auditori. L'equipament municipal ha registrat en el darrer any cultural 37.069 espectadors, fet que suposa un 80% d'ocupació respecte el 86% que va aconseguir la temporada anterior.

Tot i això, el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, assegura que s'han superat les expectatives.

Pep Tugues

Al món de l'espectacle, una ocupació del 79,98% és un bon resultat. És una mitjana de 600 espectadors per muntatge i 67 funcions.


Segons Tugues, es difícil superar la temporada 2007-2008, ja que va comptar amb una programació marcada per les grans produccions i el gran nombre de funcions. De cara a la propera temporada, l'equipament apostarà per una oferta variada que arribi a tots els públics.

Pep Tugues

Farem tres òperes, una sarsuela, teatre i ens agradaria tenir un espectacle de dansa internacional, així com un espectacle de màgia.



Tugues també ha assegurat que més enllà de l'ocupació que pugui tenir la propera temporada, el principal objectiu és aconseguir que l'espectador surti satisfet del que ha vist al Teatre-Auditori.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.