Els Mocoomba no viatjaran a Sant Cugat per problemes amb el visat


  • Comparteix:

Grup africà Mocoomba

Grup africà Mocoomba

El grup africà Mocoomba no podrà viatjar finalment a Sant Cugat. Un canvi en la normativa del tipus del visat impedeix a la formació guanyadora del darrer Musical Crossroad Festival gaudir de la gira europea amb la qual els han premiat.

El govern i l'Ajuntament han aconseguit la tramitació de l'entrada dels Mocoomba a Sant Cugat però no poden assumir la despesa ja que se'ls ha denegat la visa Schengen per viatjar a diferents països d'Europa.

Les dues possibles dates perquè els músics de Zimbawe viatgin a Europa són al juliol i a l'octubre. Les Joventuts Musicals de Sant Cugat han demanat que sigui a la tardor per poder celebrar el projecte Petits Músics del Món de Joventuts Musicals en els mesos escolar.

El president de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, Martí Marín, ho explica a Cugat.cat.

Martí Marín

Si es fa a l'octubre ens afegirem perquè el més important és el treball que es fa a les escoles de sensibilització i d'intercanvi cultural. A més, l'Ajuntament recolza aquesta iniciativa.


El projecte Petits Músics del Món de Joventuts Musicals pretén millorar la situació dels joves africans a través de la música i conscienciar els estudiants santcugatencs de les dificultats que tenen en altres països per aprendre a tocar un instrument.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.