Una exposició uneix els artistes santcugatencs i els pintors de l'associació francesa Le Pont des Arts


  • Comparteix:

Alguns dels artistes francesos amb el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins

Alguns dels artistes francesos amb el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins

L'exposició 'Art de Retrobament', que s'ha inaugurat aquest dissabte al claustre del Monestir, uneix artísticament els alumnes l'Escola d'Art i els membres de l'Associació francesa Le Pont des Arts. La mostra és el resultat d'un intercanvi cultural entre pintors de Sant Cugat i Marsillac i vol fomentar les relacions entre els artistes més enllà de la pintura. L'exposició recull les obres de sis pintors francesos i es pot veure fins el 15 de juliol al Monestir.

Ara fa un any, alumnes de l'Escola d'Art de Sant Cugat van visitar la ciutat de Marcillac, a França, on van exposar les seves obres.

La mostra, sota el nom de 'Cultura de la Recepció i la Visitació', recull els treballs dels membres del col·lectiu Le Pont des Arts que han retornat la visita a la nostra ciutat.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica la importància d'iniciatives culturals com aquesta.

Xavier Escura

Té un benefici i un valor afegit extraordinari que va més enllà del pur intercanvi artístic. Fóra bo que s'anés extenent també en altres àmbits. Sant Cugat està destacant en aquest aspecte.


Escura ha subratllat la bona acollida que van rebre els alumnes de l'Escola d'Art a Marcillac, i ha afegit que és important fomentar aquest tipus d'intercanvis en tots els àmbits de la cultura.



La iniciativa s'emmarca dins els actes de la Quinzena d'Art i compta amb el patrocini de l'Association Culturelle Sousencre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.