Patrimoni Viu es consolida com a cita a l'agenda cultural de Sant Cugat


  • Comparteix:

La segona edició del Patrimoni Viu, celebrada aquest cap de setmana, ha conscienciat els més menuts del valor de la tradició agrícola a través de diversos tallers. El futur de la pagesia ha estat el gran tema de debat en les conferències i taules rodones de la cita anual. Aquestes activitats, juntament amb la resposta massiva del públic, han consolidat a l'agenda de la ciutat la iniciativa cultural promoguda pel Museu de Sant Cugat.

Els visitants del Patrimoni Viu 2009 han participat de manera activa i en família a les propostes organitzades sota el lema 'Sant Cugat. Vinyes i blat'. Principalment a les activitats a l'aire lliure com els tallers, els espectacles de dansa tradicional i l'exposició d'oficis antics.

Els participants destaquen la importància de donar a conèixer el passat agrícola als infants santcugatencs.

Visitants

És encertat perquè els nens vegin que abans no era tot tan fàcil. / Està molt bé perquè ho conegui el jovent. / És bo que els infants sàpiguen d'on venim. / És fantàstic educar-los amb jocs d'abans.



L'organització es mostra satisfeta per l'afluència d'enguany que ha xifrat en 1300 visitants. El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, destaca que la iniciativa s'ha consolidat com a una activitat cultural de referència en l'agenda santcugatenca.


Lluís Campins

Estem molt contents perquè s'ha consolidat la programació i la participació també ha estat alta.



La comissió organitzativa ha decidit mantenir el format del Patrimoni Viu de cara a properes edicions per aconseguir integrar la proposta a l'imaginari dels santcugatencs.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.