Bona nota en la segona edició del concurs de Joves Intèrprets


  • Comparteix:

Els pianistes Enrique Lapaz i Eugènia Guri i la violoncelista Mariona Camats han estat els guanyadors del Concurs de Joves Intèrprets en la categoria A, B i C respectivament. Els premis als millors artistes de Sant Cugat se'ls han endut Núria Albacete en el nivell B i Clara Garriga en el C. En la categoria A no hi ha hagut participació santcugatenca. L'alt nivell tècnic de la majoria de participants ha estat la nota més destacada d'aquesta segona edició del concurs.

L'acte de cloenda i el lliurament de premis de les tres categories concursants han posat el punt i final a la segona edició del Concurs de Joves Intèrprets, organitzat per Joventuts Musicals de Sant Cugat durant tot el cap de setmana.

L'organització ha destacat l'alt nivell que han presentat tots els joves músics. El president de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, Martí Marin, també s'ha mostrat satisfet amb la massiva participació que ha deixat una vintena d'aspirants fora de concurs.

Martí Marín

La valoració és molt positiva, per la participació, l'alt nivell, l'organització ha estat perfecte i el jurat equilibrat. Creiem que ha estat una experiència molt positiva.



Els guanyadors del certamen han interpretat una part del repertori en l'acte de cloenda. L'organització els ha obsequiat amb 1.000 euros en la categoria A, 750 euros en la B i 500 euros en el nivell C.


El grup A l'ha format una vintena d'alumnes d'entre 16 a 20 anys, la categoria B ha englobat 28 alumnes de 12 a 15 anys i en el grup C han actuat 37 nens i nenes en edats compreses entre els 8 i 11 anys.

Marín també ha plantejat augmentar la periodicitat del concurs de cara a les properes edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.