El Teatre-Auditori, escenari de diversos festivals de fi de curs


  • Comparteix:

Color Dansa actuarà al Teatre-Auditori

Color Dansa actuarà al Teatre-Auditori

Una desena d'escoles de dansa de la ciutat i d'altres municipis celebraran el festival de fi de curs al Teatre-Auditori. Els centres santcugatencs que han escollit l'equipament cultural per a la seva actuació de clausura són Color Dansa, que ho farà el 14 de juny, i Dansa Block, el 26 i 27 de juliol. La programació cultural santcugatenca tampoc no s'atura al juliol.

Finalitzada la temporada, el Teatre-Auditori obre les seves portes perquè diverses escoles de dansa celebrin els seus festivals de fi de curs. Del 6 al 28 de juny, actuaran a l'equipament l'Escola de Ball SB-DANCE de Ripollet, el col·legi Sagrada Família, l'Escola de Dansa Bots i el centre Pas de Dansa de Sabadell. També ho faran en aquestes dates VARIUM-Espai de moviment, Escola de Dansa Contreras i Jorge Fdez-Hidalgo Estudi de Dansa, de Barcelona.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica que el benefici de les actuacions de festivals de fi de curs és recíproc amb les escoles de dansa.

Pep Tugues

Les escoles de dansa troben una qualitat tècnica única i nosaltres donem suport a la dansa.




Al juliol continuaran les activitats amb la música com a principal protagonista. De l'1 a l'11 de juliol se celebrarà el segon Curs de Lied de les Joventuts Musicals i del 6 a l'11 de juliol tindrà lloc el curs internacional de Cant de Camerata Sant Cugat. Del 26 al 31 de juliol, també es farà l'estada de Dansa Sant Cugat a diferents espais de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.