Valldaurex homenatja Machado amb una visita a Cotlliure en el 70 aniversari de la seva mort


  • Comparteix:

Imatge aèria de Cotlliure

Imatge aèria de Cotlliure

El Centre d'Estudis de Valldoreix, Valldaurex, ha commemorat el 70 aniversari de la mort d'Antonio Machado amb una ofrena floral i una lectura poètica davant de la seva tomba, a Cotlliure. La sortida dels membres de l'entitat també ha servit per visitar la catedral i el claustre d'Elna i el monestir de Sant Pere de Rodes, a l'Alt Empordà.

Prop de 45 membre de Valldaurex han visitat aquest cap de setmana la catedral i el claustre de Cotlliure i el monestir de Sant Pere de Rodes. A Cotlliure, l'entitat ha homenatjat Machado amb una lectura de pomes i una ofrena floral a la seva tomba. Aquesta sortida posa punt final a les excursions del Centre d'Estudis de Valldoreix d'aquest curs.

D'altra banda, també aquest cap de setmana, dos monòlegs de Ricard Creus han tancat el cicle de programació continuada de teatre de Valldoreix. 'Jo vinc d'un altre temps' i 'Entre aigua i anís' són les obres que el grup de teatre Espiral ha interpretat davant d'una cinquantena de persones al Casal de Cultura del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.