La Canals i La Galeria estrenen exposicions


  • Comparteix:

Un dels quadres Borfarull exposats a La Galeria

Un dels quadres Borfarull exposats a La Galeria

Sant Cugat gaudeix aquests dies de dues noves exposicions d'art. D'una banda, la Canals Galeria d'Art acull els treballs de Lourdes Fisa, on es barregen tècniques de gravat, pintura i fibra de vidre. De l'altra, La Galeria ofereix un recorregut per Nova York a través dels quadres de Martí Bofarull.

Les obres de Lourdes Fisa que s'exposen a la Canals són un barreja de tècniques que pretenen 'expressar en termes poètics el seu interès per l'home com a individu'.

A La Galeria, Martí Bofarull proposa un recorregut per llocs emblemàtics i racons de Nova York. En una quarantena de quadres, l'artista opta per la tècnica mixta sobre fusta per mostrar la seva visió d'espai com Times Square, l'edifici Chrysler, l'Empire State i el Central Park, entre altres. És la primera vegada que Bofarull exposa individualment a La Galeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.