Jonas Brothers, als cines locals


  • Comparteix:

Films per a públic infantil i juvenil, com 'Kika superbruja' i el documental sobre Jonas Brothers són les principals estrenes per aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. L'altra novetat a la cartellera és la comèdia espanyola '7 minutos', dirigida per Daniela Fejerman.

Després de portar al cinema la sèrie 'Hannah Montana', Disney repeteix la fórmula amb 'Jonas Brothers: concert experience', un documental en 3D que es basa en la gira 'Burning up' dels germans Joe, Kevin i Nick Jonas. El públic infantil també pot disfrutar amb la proposta 'Kika superbruja', la versió en cel·luloide dels contes de l'escriptor alemany Knister sobre una nena que aprèn màgia amb l'ajuda del drac Héctor.

Daniela Fejerman dirigeix les televisives Toni Acosta i Pilar Castro a '7 minutos'. El títol del film fa referència a les 'cites exprés' que utilitzen un grup de solters per trobar l'amor de la seva vida. Aquest llargmetratge i 'Jonas Brothers' només és poden veure a Yelmo Cineplex, mentre que 'Kika superbruja' també es pot visionar a Cinesa.

Les sales de la plaça Gabriel Ferrater també proposen una nova entrega del cicle de cinema d'autor. Aquest dijous, el cinema fa dues projeccions de 'Miss Pettigrew Lives for a Day'. Els horaris són a dos quarts de set del vespre i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.