Una comèdia teatral de Woody Allen, avui al Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

Casal de Joves Torreblanca, escenari de teatre amateur

Casal de Joves Torreblanca, escenari de teatre amateur

La comèdia de Woody Allen 'Torna-la a tocar, Sam' arriba per primer cop al Casal de Joves TorreBlanca de la mà de la companyia amateur TeatreT, La Nena del Pollastre. El grup teatral va iniciar la seva producció l'any 2008 a Sant Cugat i Mira-sol amb l'obra 'Morir', del director Sergi Belbel.

'Torna-la a tocar, Sam', dirigida per Meritxell Manyoses, mostra el desengany amorós d'un crític de cinema i com la seva depressió posterior el portarà a fixar-se en les pel·lícules de Humphrey Bogart. El protagonista prendrà la interpretació l'actor nordamericà a 'Casablanca' com a model de seducció per les seves posteriors cites.

L'estrena de l'obra tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre al Casal de Joves TorreBlanca. L'espai torna a ser escenari del grup amateur TeatreT, La Nena del Pollastre, després de l'estrena de la seva primera obra l'any 2008, 'Morir'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.