La companyia de teatre amateur 'La nena del pollastre' desperta somriures als espectadors en el seu segon muntatge


  • Comparteix:

La companyia de teatre amateur 'La Nena del Pollastre' ha despertat somriures als espectadors amb la interpretació de la comèdia 'Torna-la a tocar, Sam' de Woody Allen. El muntatge, que gira al voltant d'un desengany amorós, ha omplert aquest dissabte la Sala d'Actes del Casal de Joves Torreblanca. 'La Nena del Pollastre' va debutar fa un any a Sant Cugat i en aquesta segona obra ha decidit fer un pas més en la seva trajectòria i dur a escena per primer cop una comèdia.

L'obra, adreçada a tots els públics, parteix del moment en què el protagonista, un home de mitjana edat, és abandonat per la seva dona. Aquesta situació li genera un desengany amorós i una depressió posterior que deriva en una obsessió per les pel·lícules de Humphrey Bogart.

Tot i que l'objectiu principal del muntatge és divertir els espectadors, l'espectacle també toca temes transcendentals com la mort, les relacions humanes i la psicoanàlisi.

La directora de l'obra, Meritxell Manyoses, explica les característiques principals de la comèdia que han escollit representar enguany.

Meritxell Manyoses

Teníem ganes de posar-nos al terreny de la comèdia. L'important és que la gent s'ho passi bé. Woody Allen sempre parla de grans temes en el rerefons de les seves obres.


La companyia de teatre amateur 'La Nena del Pollastre' va debutar fa un any a Sant Cugat i Mira-sol amb l'espectacle 'Morir', del director Sergi Belbel. Enguany, l'agrupació ha optat per fer un canvi de gènere des de la tragèdia en què es basava l'obra inicial a la comèdia d'aquest segon muntatge.

Una de les actrius que participa en el muntatge, Conxita Santolaria, ha destacat els principals objectius de la companyia.

Conxita Santolaria

Sempre busquem que hi hagi una qualitat. No fem la primera obra que trobem, intentem que hi hagi qualitat i fer un bon treball.


Un dels principis de la companyia és el treball en equip. Els components participen en totes les etapes del procés de producció del muntatge. D'aquesta manera, tots els membres de la companyia participen en l'elecció de l'obra, l'adaptació del text, l'escenografia i els aspectes tècnics. A més, els actors han subratllat que el teatre amateur és una molt bona eina d'enriquiment personal.

'Torna-la a tocar, Sam' es representarà per segon cop aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre al Casal de Joves Torreblanca. L'entrada val 4 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.