Música medieval al claustre medieval


Temes relacionats

'Música a l'estiu' aplega per primera vegada l'oferta musical de la ciutat fins al setembre (26/mai/09)


  • Comparteix:

Un viatge per la música cristiana, jueva i musulmana de l'època medieval. Aquesta és la proposta que les 'Nits del Claustre' han ofert aquest dissabte al públic santcugatenc amb l'actuació del grup Trobar d'enyor. El concert, que ha comptat amb un centenar d'assistents, ha recorregut l'Edat Mitjana a través de la música.

Els músics de Trobar d'enyor es presenten com a 'multiinstrumentistes' i així ho han demostrat aquest dissabte a Sant Cugat. Els cinc membres del grup han recorregut a una vintena d'instruments per repassar la història medieval de Catalunya, Occitània, Castella i l'Al-Andalús.

El líder del grup, Alfons Encinas, ha celebrat l'oportunitat que significa actuar en un entorn d'arrels medievals com és el Monestir de Sant Cugat.

Alfons Encinas

El Claustre és un lloc màgic, és una meravella poder actuar en espai tan deliciós com aquest.


El grup, que porta anys investigant l'herència medieval, pretén difondre la música i la lírica catalana i occitana de l'època.


El concert s'inclou dins les 'Nits del Claustre', un cicle que aquest divendres ha ofert el concert del grup de solistes de Martinú Ensemble. L'acte ha comptat amb una seixantena de públic.

Les Nits del Claustre són una de les múltiples propostes que l'Ajuntament ha reunit sota el programa 'Música a l'estiu'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

"Música d'època medieval al claustre romànic"

Carme. Enviat el 14/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.