Els organitzadors de la tercera Nit de l'Art esperen superar enguany les 3.000 visites


  • Comparteix:

Espais d'Art espera que més de 3.000 persones passin enguany per la tercera edició de la Nit de l'Art, que se celebra el 31 de maig. Per primera vegada, els comerços de la ciutat col·laboren amb el certamen cedint els seus aparadors perquè els artistes hi puguin exposar les seves obres.

Les galeries de la ciutat han engegat una campanya de promoció de la Nit de l'Art per donar-la a conèixer més enllà de Sant Cugat. El galerista Josep Canals s'ha mostrat convençut que si en les passades dues edicions es va aconseguir comptar amb 2.000 visitants, en aquesta edició, se superarà la xifra, i de llarg.

Josep Canals

Esperem que vingui molta gent i que sigui un èxit


Com a novetat, una vintena d'establiments han decidit sumar-se a la celebració d'aquesta nit artística i cediran els seus aparadors perquè els galeristes hi puguin exposar la seva obra. Segons Canals això propiciarà la creació d'itineraris que acostin l'art als ciutadans.

Josep Canals

Els comerços s'han ofert a deixar els seus aparadors per posar obres d'art


Recordem que la Nit de l'Art és una proposta cultural i lúdica que permet gaudir de les galeries i espais d'art després de les 12 de la nit, i alhora fruir de música en directe i degustacions gastronòmiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.