L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i els actors Emma Vilarasau i Joan Berlanga comparteixen cartell a l'Anoia


  • Comparteix:

Els Solistes de la Simfònica actuaran a Sant Pere Sallavinera

Els Solistes de la Simfònica actuaran a Sant Pere Sallavinera

'Les quatre estacions de l'amor segons William Shakespeare' reunirà dalt de l'escenari als actors Emma Vilarasau i Joan Berlanga amb l'acompanyament dels Solistes de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Es tracta d'un concert teatralitzat amb l'amor com a fil conductor que interpretarà peces de Txaikovski, Benjamin Britten i Prokofiev, entre altres. L'espectacle es podrà veure a Sant Pere de Sallavinera, a l'Alta Anoia, aquest dissabte.

La formació simfònica santcugatenca posarà el fil musical a l'espectacle dels actors Emma Vilarasau i Joan Berlanga que interpretaran els textos versionats de Josep Maria Jaumà, sota la direcció escènica de Dolors Vilarasau.

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha explicat què en pot esperar el públic, d'aquesta actuació.

Josep Ferré

Els actors reciten uns sonets de Shakespeare amb un muntatge musical que els dóna suport. És una cosa molt intimista i interessant i amb actros de primeríssima categoria.


Prèviament al concert teatralitzat, el públic podrà gaudir de l'actuació dels solistes de l'orquestra santcugatenca en dues peces, una de W.A. Mozart i una altre de C.P.E. Bach, amb l'acompanyament de la flauta travessera de la santcugatenca Patrícia de No.

L'actuació tindrà lloc aquest dissabte a Sant Pere Sallavinera, a l'Alta Anoia, a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.