El Casal de Mira-sol ja té a punt les activitats per al curs vinent


  • Comparteix:

El Casal de Mira-sol ofereix diversos tallers

El Casal de Mira-sol ofereix diversos tallers

El Casal de Mira-sol ja té programades les activitats pel curs vinent dirigides a nens i nenes de 2 a 12 anys. Casals i tallers de plàstica, anglès, dansa, cuina i percussió són algunes de les propostes de cara al curs 2009-2010. Dilluns s'obre el període d'inscripció per a antics i nous usuaris, que s'allargarà fins el 24 de juliol.

El Casal Cultural de Mira-sol organitza casals i activitats activitats per nens d'entre 2 i 12 anys que podran practicar la dansa, l'anglès, el teatre i fins tot la cuina o el piano. Les activitats comencen amb el servei Bona Tarda, a dos quarts de cinc, on el infants podran berenar abans de començar el casal o el taller.

El casals comencen a les cinc de la tarda i finalitzen a les sis, igual que els tallers. Els participants poden fer-se el propi calendari triant uns dies els casals i altres els tallers. La tècnica del departament de Cultura i Joventut, Maria Farriol, explica com fer compatibles els casals i els tallers.

Maria Farriol

Els nens han de triar entre tallers o casal. Però es poden combinar els tallers amb els casals, es poden fer les dues activitats.


Els grups tenen un mínim i un màxim, per tant, si no s'arriba als mínims no es posarà en marxa el taller i quan se superi el màxim es tancarà el grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.