Un concert de música dels anys 20 servirà per donar a conèixer els espais verds de la Serreta


Temes relacionats

Canvi a la presidència de l'associació veïnal de la Serreta (11/nov/08)

Poesia i música s'apleguen al Bosc Literari de la Serreta per recordar Mercè Rodoreda (26/oct/08)

Es reemprenen les obres d'urbanització de La Bòbila-La Serreta (22/mai/08)


  • Comparteix:

El barri de la Serreta destaca per les seves zones verdes

El barri de la Serreta destaca per les seves zones verdes

L'Associació de Veïns de la Serreta - Bosc d'en Saladrigues ha organitzat per l'últim dissabte de juliol un nou concert per donar a conèixer i dinamitzar les zones verdes del barri. El concert estarà protagonitzat pels set músics de l'orquestra La Bohème, especialitzada en l'animada música que sonava als cabarets de l'Europa dels anys 20.

L'Associació de Veïns de la Serreta organitza regularment actes festius per donar a conèixer les zones verdes del barri i conscienciar els veïns sobre la necessitat de cuidar-les.

Així ho explica el membre de l'associació Philippe Calvó.

Philippe Calvó

Estem bastant preocupats pels boscos i les zones verdes, i per animar la gent que ho conegui, periòdicament organitzem concerts.


Un dels actes més coneguts que organitzen és l'anomenat Bosc Literari, que ja ha tingut cinc edicions, i ara arriba aquest concert de l'orquestra La Bohème, que ja va actuar al barri en un sopar musical el setembre passat.

La Bohème tocarà valsos, tangos, foxtrots i popurris com els que sonaven als salons i als cabarets de París, Viena i Berlín a l'època de la Primera Guerra Mundial, una música que segons els integrants de l'orquestra cada cop està més valorada.

El concert tindrà lloc el dissabte 25 de juliol i començarà a dos quarts d'onze de la nit a la plaça de les Ones. L'assistència és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.