Les artistes locals Maria Fabre i Tatiana Blanqué exposaran a Nova York


  • Comparteix:

La Sala Jove de Cultura de la Generalitat ha seleccionat les pintores santcugatenques Tatiana Blanqué i Maria Fabre per participar en la mostra col·lectiva de la Montserrat Gallery de Nova York. Les dues artistes santcugatenques, juntament amb quatres artistes catalans més, formen part d'aquesta exposició subvencionada pel Departament de Cultura.

La sala Montserrat Gallery és una de les més prestigioses del barri del Soho de Nova York. Per aquest motiu, el jurat de la Sala Jove de Cultura de la Generalitat ha decidit que els millors artistes que han passat per la sala Lola Anglada, propietat del departament de Cultura, exposin en la galeria nord-americana.

Entre aquests artistes seleccionats es troben Maria Fabre i Tatiana Blanqué. Aquesta última ha portat la seva sèrie de cadires i una de nova dedicada als espais petits. Blanqué ha explicat que ha representat per a ella col·laborar en aquesta mostra col·lectiva:

Tatiana Blanqué

Exposar a Nova York és el somni de qualsevol artista, i exposar al Soho és una 'passada'


Pel que fa a Maria Fabre, l'artista exposa 9 quadres de gran format sobre tela i paper. Aquestes obres pertanyen a l'última producció de Fabre, presentada al passat Nadal a Sant Cugat. La pintora santcugatenca ha comentat que aquesta iniciativa és un gran repte professional:

Maria Fabre

Quan m'ho van proposar no m'ho podia creure


Les obres de Fabre i Blanqué es poden visitar fins el dia 19 d'abril a la Montserrat Gallery, al carrer Broadway de Nova York. Les artistes viatjaran properament a l'estat nord-americà amb motiu de la inauguració oficial de l'exposició el dia 9.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.