Els més menuts converteixen el Claustre en un campament arqueològic


  • Comparteix:

El taller 'Serem arqueòlegs per un dia' ha esgotat aquest cap de setmana totes les places ofertades pel Museu de Sant Cugat. L'activitat, dirigida per Dani Moly i Neus Coromina, ha permès als infants simular excavacions arqueològiques i conèixer les eines bàsiques d'aquesta professió.

Excavacions fictícies, ossos de plàstic i restes de ceràmica. Són alguns dels instruments que el Museu de Sant Cugat ha utilitzat per primera vegada per apropar l'arqueologia als més menuts. La directora del taller, Neus Coromina, assegura que les activitats han servit per trencar els tòpics sobre el món de l'arqueologia.

Neus Coromina

És una novetat d'enguany. El Museu guarda molts vestigis arqueològics i volíem fer un taller per desfer mites. Han fet tot el pocés. Han excavat però també han fet la feina de laboratori.


Les dues sessions han reunit un total de 25 nens, que han esgotat les places ofertades per l'organització. Els participants asseguren que, gràcies a l'activitat, coneixen millor aquesta professió.

Nens participants

Ens han ensenyat exemples amb diverses activitats. / Hem buscat ossos a la sorra. / No em dedicaria professionalment a l'arqueologia, però sí de tant en tant.




El taller 'Serem arqueòlegs per un dia' s'emmarca dins el programa 'Estiu al Museu'. La iniciativa oferirà fins a principis de setembre tallers d'escriptura medieval, jocs de pistes i contes narrats, entre altres activitats.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.