L'escriptor santcugatenc Sam Abrams afirma que l'Ajuntament no impulsa prou els poetes locals


  • Comparteix:

Sam Abrams, poeta nord-americà afincat a Sant Cugat, ha afirmat que l'Ajuntament no impulsa prou el treball dels poetes locals. L'artista va fer aquestes declaracions durant l'acte de presentació de les darreres obres de Abrams, Lluís Calvo i Francesc Garriga, que van organitzar ahir les llibreries Paideia i Alexandria.

La vetllada va consistir en una lectura de poemes a càrrec dels tres autors. Lluís Calvo va extraure uns fragments de 'El buit i la medusa', Francesc Garriga va fer el mateix amb 'Temps en blanc' i Sam Abrams va tancar la sessió amb 'Into footnotes all their lust (Tot el desig a peu de plana). Aquest últim ha comentat que el consistori no promociona gaire els seus poetes locals:

Sam Abrams

La poesia a Sant Cugat està molt present


A banda de viure a Sant Cugat i ser amics, els tres autors tenen la mateixa editorial, Proa. Recordem que aquesta lectura de poemes és la primera d'una sèrie de col·laboracions entre les llibreries Paideia i Alexandria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.