Torna el cinema a la fresca a Valldoreix


  • Comparteix:

Un instant de 'Vicky Cristina Barcelona'

Un instant de 'Vicky Cristina Barcelona'

Valldoreix torna a oferir cinema a la fresca cada divendres de juliol i agost a la plaça del Casal de Cultura. 'Vicky Cristina Barcelona', 'El truco del manco' i 'Els homes que no estimaven les dones' són algunes de les pel·lícules del cicle. L'entrada és gratuïta i totes les pel·lícules excepte una es projecten en català.

Aquest divendres és el torn del cinema infantil amb 'Wall·E, batalló de neteja'. A aquest film, el seguiran, per aquest ordre, 'Vicky Cristina Barcelona' de Woody Allen, 'El truco del manco' del santcugatenc Santiago Zannou i 'El valent Despereaux'. 'El truco del manco' s'oferirà en espanyol, ja que és la llengua en què es va filmar.

El primer divendres d'agost es projectarà 'Els nens de Huang Shi' de Roger Spottiswoode. 'Covards' de José Cobarcho, 'Benvinguts al nord' i l'adaptació cinematogràfica de la novel·la 'Els homes que no estimaven les dones' seran, per aquest ordre, les propostes d'aquest mes.

Les pel·lícules es projecten a partir de dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si voleu consultar la programació completa, us passo aquesta web: http://www.adolf.cat/santcugatvirtual/cinema/estiu2009.htm. On també podeu veure la programació des de l\'any 2000.

ADOLF. Enviat el 8/jul/09


Molt hàbil l'amic Adolf en el comentari anterior,i de pas fa propaganda de la seva "obra".Visca l'oportunisme !!!.

Quim. Enviat el 8/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.