160 de gravats de Goya, a la Casa Aymat fins al setembre


  • Comparteix:

Uns gravats de Francisco de Goya s'exposen a Sant Cugat. Un total de 160 làmines de l'artista aragonès, dividides en dues mostres, es poden visitar durant tot l'estiu a la Casa Aymat. La mostra es pot visitar fins el 27 de setembre.

Dues col·leccions de gravats formen aquesta mostra. 'Caprichos' és la primera, amb 80 làmines que ofereixen una visió satírica de la cort, l'exèrcit i l'Església, mentre que la col·lecció 'Desastres' es va publicar 40 anys després de la seva mort i agrupa temàtiques com la guerra i la monarquia.

La mostra és una iniciativa de la fundació de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM). El responsable de la gestió de la seva fundació a Catalunya, Xavier Rodríguez, explica els períodes de la mostra.

Xavier Rodríguez

És la primera col·lecció de Goya. Les dues parts corresponen a dues etapes diferents.




La mostra, que l'ha inaugurat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, es pot visitar a la Casa Aymat fins al 27 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.