Ángela Becerra rep el Premi Iberoamericà Casa Amèrica per 'Ella, que todo lo tuvo'


  • Comparteix:

Ángela Becerra amb el guardó

Ángela Becerra amb el guardó

L'escriptora colombiana resident a Sant Cugat Ángela Becerra rep el Premi Iberoamericà Casa Amèrica de narrativa, que concedeix l'editorial Planeta, per l'obra 'Ella, que todo lo tuvo', publicada aquest any. Becerra s'ha mostrat agraïda pel reconeixement rebut, tot i que el que realment valora és que 'sigui la història la que arribi al lector'.

Becerra té cinc obres publicades i ha estat guardonada amb premis com l'Azorín, el Latin Literary Award i el més recent, el Casa Amèrica de narrativa.

Becerra ha explicat a Cugat.cat com concep aquests premis.

Ángela Becerra

Els premis són una plataforma per a donar a conèixer l'obra.








L'autora ha explicat que la 'novel·la aborda el periple de la protagonista després d'haver patit una pèrdua i tot el recorregut per la seva psique fins a arribar, finalment, a una resurrecció, una renaixença'.

Després de treballar al món de la publicitat durant més de 20 anys, Becerra va decidir, ara fa nou anys, dedicar-se plenament a la literatura.

L'autora, que viu als afores de la ciutat, al mig del bosc de Collserola, afirma que aquest indret l'ajuda a inspirar-se i que no pensa moure's d'aquest lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.